-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά :Ξεκίνησαν τα προεκλογικά  όργανα με σειρά κλιμακίων Ν.Δ. ΚΙΝΑΛ(Του Δώρα-Θέτη )      

Καστοριά :Ξεκίνησαν τα προεκλογικά  όργανα με σειρά κλιμακίων Ν.Δ. ΚΙΝΑΛ(Του Δώρα-Θέτη )      

Με αφορμή την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ξεκίνησαν και τα προεκλογικά όργανα  διαφόρων κομμάτων με αιχμή του δόρατος την αλίευση

ψήφων για τις επόμενες  εκλογές που οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, δηλώνουν ότι  είναι πολύ κοντά .

Ωστόσο την τελική απόφαση για την ημερομηνία την έχει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος και θα κρίνει τελικά πότε του βγαίνουν τα κουκιά για να προχωρήσει σε μια εκλογική αναμέτρηση .

Όμως μέχρι τότε κλιμάκια κομμάτων  οργώνουν πόλεις και χωριά της βορείου Ελλάδος, αφενός για να ενημερωθούν για τα προβλήματα που ταλανίζουν τις ακριτικές μας πόλεις και αφετέρου για την αλίευση ψήφων.

Στην ακριτική μας περιοχή πρώτη άνοιξε τον χορό των επισκέψεων η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με ένα τριμελές κλιμάκιο. Ειδικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην περιοχή μας προσπάθησε με εκτενές επισκέψεις και συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς, αγρότες  και συλλόγους να αναδείξει τη σημασία  που έχουν στις τοπικές κοινωνίες, η έρευνα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η αριστεία».

Το μήνυμα που πέρασαν και φυσικά είναι και η επιθυμία του  πρόεδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη  να μεταλαμπαδεύσουν ότι για να προχωρήσει η χώρα μπροστά, «χρειάζεται ένα κλίμα στο οποίο να μπορούν να κινητοποιηθούν οι δημιουργικές δυνάμεις του τόπου και να αξιοποιηθούν οι ενδογενείς και κυρίως οι τοπικές αναπτυξιακές δυνατότητες».

Δεύτερη επίσκεψη  στην περιοχή μας ήταν του ΚΙΝΑΛ με τον  Βουλευτή  Ν. Λαρίσης κ. Κωνσταντίνο Μπαργιώτα να επισκέπτεται ,το επιμελητήριο Καστοριάς  και  στη συνέχεια να είναι  κεντρικός ομιλητής στην συγκέντρωση  του Κιναλ που έλαβε  χώρα στο ξενοδοχείο Έσπερος .

Ο κ Μπαργιώτας απηύθυνε κάλεσμα στις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου για συμπόρευση, τονίζοντας ότι προέχει η ενότητα όλων των δυνάμεων.  « Σας θέλουμε μαζί μας, όλους στην πρώτη γραμμή της προσπάθειάς μας», είπε στέλνοντας σαφές μήνυμα τόσο εντός του ΠΑΣΟΚ όσο και προς τις υπόλοιπές δυνάμεις. «Ιδιαίτερα προς όσους μέσα στον ευρύτερο χώρο μας ακόμη διστάζουν, ή διατυπώνουν τους προβληματισμούς τους», πρόσθεσε.

Οψόμεθα στο επόμενο διάστημα και για άλλες επισκέψεις όπως του Δημήτρη Στρατούλη, μέλος της ΠΓ της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και πρώην υπουργός κοινωνικής Ασφάλισης, θα επισκεφθεί το τριήμερο 15, 16, 17 Σεπτέμβρη την Καστοριά και την Φλώρινα.

Top
Enable Notifications OK No thanks