-
Αρχική > Παραπολιτικά > Ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος 

Ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε και ο γάιδαρος 

• Από ότι τελικά αποδείχθηκε ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης επέφερε δύο μεγάλα κακά.

Από την μια το σύστημα της απλής αναλογικής που οδήγησε σε τραγικά αποτελέσματα αδυναμίας διοίκησης ορισμένους ΟΤΑ, αλλά και ένα παρεμβατικό μεσοδιάστημα απόλυτης αδράνειας ανάμεσα στην παλιά και στην νέα αρχή. Του οποίου τα αποτελέσματα τα βιώνουμε έντονα και στον δικό μας Δήμο.

• Κανείς δεν θάλεγε πως η αποχωρούσα δημοτική αρχή Αγγελή στα χρόνια της θητείας της διακρίθηκε ποτέ από καμιά έντονη κινητικότητα. Ωστόσο στο τρίμηνο που τώρα διανύουμε, από τις εκλογές έως την εγκαθίδρυση της νέας δημαρχίας, έχει πραγματικά δώσει τα ρέστα της στις πρακτικές του τίποτα. Εχει ακινητοποιήσει τα πάντα ακόμα και την απλή διαχείριση της καθημερινότητας.

• Με το ζόρι διεκπεραιώνονται η διακομιδή των σκουπιδιών η καθαριότητα των δημοσίων χώρων, η συντήρηση και η αποκατάσταση φθορών. Η γενική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών γίνεται από μια κεκτημένη ταχύτητα και μόνον.

• Οσο για την κατάσταση της λίμνης αυτή έχει πια μαζέψει τόση πρασινάδα που και να πηδήξει –που λέει ο λόγος- καμιά κυρά Φροσύνη για να αυτοκτονήσει μέσα της, αποκλείεται να τα καταφέρει. Θα κάνει γκελ στην επιφάνεια. –

Αλέκτωρ εφώνησε

Top
Enable Notifications OK No thanks