Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τα δυτικά με βροχές, πρώτα στα νησιά του Ιονίου από το απόγευμα και προς το βράδυ στα δυτικά ηπειρωτικά με ανατολικότερη επέκταση.

Η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη λίγο μέσα στο επόμενο τριήμερο και οι μέγιστες τιμές της θα κυμαίνονται περί τους 18 με 20 βαθμούς, δηλαδή πλέον σε κανονικά επίπεδα. Στον χάρτη των βαρομετρικών συστημάτων διακρίνεται το χαμηλό στην Ιταλία που κινείται ανατολικά και θα μας επηρεάσει από τις απογευματινές ώρες, κυρίως όμως την Πέμπτη.

Ο καιρός στην Ευρώπη την Τετάρτη
Ο καιρός στην Ευρώπη την Τετάρτη
Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη την Τετάρτη
Οι θερμοκρασίες στην Ευρώπη την Τετάρτη

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ DELTIOKAIROU.GR

Στη χώρα μας την Τετάρτη προβλέπονται βροχές στα δυτικά μετά το μεσημέρι. Παροδικά αυξημένες θα είναι οι νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά 5 με 6 και στο Ιόνιο θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μπ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 22 με 24 βαθμούς.

Ο καιρός στα Βαλκάνια την Τετάρτη
Ο καιρός στα Βαλκάνια την Τετάρτη
Ο καιρός στην Ελλάδα την Τετάρτη
Ο καιρός στην Ελλάδα την Τετάρτη

Στην Αττική τη Τετάρτη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μπ. και η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

*Αιγάλεω, *Βουλιαγμένη, *Γλυφάδα, *Εκάλη, *Ζωγράφου, *Ίλιον, * Καλλιθέα, *Κέντρο, *Κηφισιά, *Κορωπί, *Μαρούσι, *Μέγαρα, *Νέα Μάκρη, *Πειραιάς, *Πεντέλη, *Περιστέρι, *Σαρωνίδα

Ο καιρός στην Αττική την Τετάρτη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μπ. και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.

*Ασβεστοχώρι, *Εύοσμος, *Θέρμη, *Κέντρο, *Κύμινα, *Λαγκαδάς, *Νέα Μηχανιώνα, *Πανόραμα, *Σίνδος, *Χαλκιδική, *Ωραιόκαστρο

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη

Ξέρετε ότι: Στις 7 Νοεμβρίου 1961 είχαμε πλημμύρες με καταστροφές στη Θεσσαλονίκη και ένα νεκρό στο χωριό Πόρτα της Καρδίτσας από κατολίσθηση. Το 2002 ισχυρές χαλαζοπτώσεις σημειώθηκαν στη δυτική Αττική και είχαμε πλημμύρες στην Αλεξανδρούπολη.