-
Αρχική > Απόψεις > Πολιτιστικές εκδηλώσεις: Εξαφάνιση πολιτικών και υποψηφίων!(Του Δώρα Θέτη )

Πολιτιστικές εκδηλώσεις: Εξαφάνιση πολιτικών και υποψηφίων!(Του Δώρα Θέτη )

Κάτι αναπάντεχο λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στην Καστοριά μας: τελείως απροειδοποίητα και ξαφνικά “εξαφανίστηκαν” οι πολιτικοί και υποψήφιοι μας! Μετά την ολοκλήρωση των συνεχόμενων εκλογών, όπου δεν προλαβαίναμε να μετράμε υποψηφίους πολιτικούς σε δημόσιες εμφανίσεις και εκδηλώσεις, το σκηνικό άλλαξε ολοκληρωτικά.

Πλέον, αποτελεί εξαίρεση η παρουσία κάποιου από όλους αυτούς που επισκεπτόταν, αγκαλιάζονταν, φωτογραφίζονταν και έκαναν γνωστή την παρουσία τους στα κοινωνικά δίκτυα σε δεκαπέντε περιοχές και εκδηλώσεις την ημέρα.

Μετά τις εκλογές λοιπόν, για την συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων στις εκλογές, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις έγιναν άθλιες σουβλακογιορτές, τα μέλη των ΔΣ των συλλόγων μετατράπηκαν από αγωνιστές και εθελοντές σε εγωιστές και συμφεροντολόγους, οι ποδοσφαιρικοί αγώνες, και ιδιαίτερα οι τελικοί κυπέλλου (!) φαίνονται σαν βάρβαρα σπορ και για αυτό δεν παρευρίσκεται σχεδόν κανένας τους πλέον σε αυτές.

Η αντίδραση του κόσμου είναι συνήθως αφοριστική για την υποκρισία των υποψηφίων, αλλά όπως λέει κι ο λαός μας, μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (των εκλογών), ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! ”

Μέχρι τις επόμενες, για να μπορέσει να το επαναλάβει”, συμπληρώνουν οι μεγαλύτεροι και απλά χαμογελούν.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks