Για τα σουτζουκάκια
1κιλο κιμά μοσχάρι
1/2 κιλο κιμά χοιρινό
3-4 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλάκια κύμινο
Αλατι πιπέρι
3 φέτες ψωμι μπαγιάτικο
Λίγο λάδι
Κ κρασί κόκκινο για να μουσκέψω το ψωμι
Για την σάλτσα
5-6 ντομάτες τριμμένες στο τρίφτη
1 κουτάλια της σούπας πελτέ κ μισό κουτάκι έτοιμη σαλάτα
Αλατι πιπέρι κ πάπρικα
Λάδι (σιγοβράζω την σάλτσα μου)
Για το ρύζι
Ένα ποτήρι ρύζι
3 νερό
Αλατι πιπέρι λάδι μισό λεμονι
(Μόλις πάρει βράσει το νερό ρίχνουμε όλα τα παραπάνω ανακατευω λίγο στην αρχή κ αφήνω να σιγοβράσει μόλις βράσει σκεπάζω με μια πετσέτα )
Ζυμώνω τα σουτζουκάκια μου πολυ καλα το ψωμάκι το έχω μουσκέψει στο κρασί
Τα βάζω στο ψυγείο για 1/2 ώρα
Πλάθω κ τα βάζω στην γάστρα μου με λαδακι κ ψήνω στο φουρνο
Μόλις ψηθούν ρίχνω την σάλτσα μου κ ξανά ψήνω για 20 λεπτά περίπου
Καλή σας όρεξη ???