-
Αρχική > Ελλάδα > Πέθανε η δημοσιογράφος Μώρφια Σταματοπούλου σε ηλικία 35 ετών

Πέθανε η δημοσιογράφος Μώρφια Σταματοπούλου σε ηλικία 35 ετών

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 35 ετών άφησε η δημοσιογράφος Μώρφια Σταματοπούλου. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ιστοσελίδα της “Εφημερίδας των Συντακτών”, στην οποία εργαζόταν η εκλιπούσα.
Αναλυτικά το συγκινητικό δημοσίευμα αποχαιρετισμού στην 35χρονη δημοσιογράφο που “έφυγε” πολύ πρόωρα:
“Η οικογένεια της «Εφ.Συν.» θρηνεί τον πρόωρο χαμό τής πάντα χαμογελαστής, παρά τις δυσκολίες που περνούσε, συναδέλφισσας Μώρφιας Σταματοπούλου  Ευχές για δύναμη και κουράγιο στον πατέρα της και συνάδελφό μας, Γιώργο Σταματόπουλο.
Πριν από περίπου έναν χρόνο, το πρώτο ρεπορτάζ που συνυπέγραφε όδευε προς το τυπογραφείο. Είχαμε βάλει τίτλο εργασίας «Η κόλασή μας (δεν) είναι οι άλλοι» και σε εκείνη αυτονόητα είχαμε αναθέσει την επιστημονική τεκμηρίωση για τις κοινωνικές και ψυχολογικές επιπτώσεις της πανδημίας – μπορεί να έκανε τα πρώτα της βήματα ως ρεπόρτερ, ήταν ωστόσο ήδη μια συγκροτημένη επιστημόνισσα. Κι ήταν ενθουσιασμένη – «Α, μα είναι συναρπαστικό! τι άλλο θα ετοιμάσουμε;»

Μπήκε για πρώτη φορά στο γραφείο ενώ μαινόταν η πανδημία. Κι ένα από τα πρώτα πράγματα που είπε –μετά τα αστεία που κάναμε για το παράξενο όνομά της– ήταν να δούμε πώς η ασθένεια με την οποία πάλευε δεν θα επηρεάσει τη δουλειά της. Ήταν λεπτεπίλεπτη, αλλά γεμάτη σθένος ετούτη η κοπελίτσα.

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks